Shiatsu Betuwe

Welkom.
Behandeling.
Shiatsu.
Dorn-therapie.
Stoelmassage.
Powerstrips.
Workshop.
Tarief.
Contact.
Links.
Shiatsu paarden.

Workshop Ontspanningsmassage

In de 2-daagse workshop ontspanningsmassage kun je een aantal massagetechnieken leren en oefenen, die je direct kunt toepassen op je familie, vrienden en kennissen. Tijdens de workshop leer je een aantal eenvoudige basis technieken om op verantwoorde wijze een heerlijke ontspanningsmassage te geven. De onderdelen die behandeld worden zijn: rug-nek/schouders-benen-voeten-gezicht-borst-buik-armen.

 

De ontspanningsmassage is voornamelijk gericht op verbetering van de bloedsomloop, vochthuishouding en ademhaling. De massage ontspant het lichaam en geest, zorgt dat de energie beter doorstroomt en dat het zelfgenezend vermogen groter wordt.

De technieken worden eerst door de masseur voorgedaan op een cursist en daarna oefenen de cursisten in tweetallen op elkaar, waarbij je met instructies begeleid wordt.

Om het oefenen na de workshop makkelijker te maken, ontvang je een naslagwerk met de technieken die aan bod zijn gekomen.

 

Voor koffie/thee, sapjes, water wordt gezorgd, evenals de lunch.

Graag zelf meenemen: 2 handdoeken, waarvan 1 grote en een paar warme sokken

 

De kosten bedragen € 150,= per persoon. Betaling contant bij aanvang 1e workshop dag of per bank vooraf, pinnen is helaas niet mogelijk.

 

Workshop in Griekenland – Cycladen eiland Andros

In de maanden mei, juni, september en oktober is het mogelijk om de workshop ontspanningsmassage te volgen in het 4* Mare e Vista Epaminondas Hotel tijdens een vakantie op het prachtige Griekse eiland Andros! In de ochtenduren, verdeelt over 3 dagen is het mogelijk om een ontspanningsworkshop te volgen. De rest van de dag bent u vrij om te besteden om bijv. op ontdekkingsreis te gaan naar de prachtige stranden van Andros.

 

Voor meer informatie over de workshop neem gerust contact met mij op via info@shiatsubetuwe.nl of kijk voor reismogelijkheden op www.prinosreizen.nl

 

Meer informatie over 4* Mare e Vista Epaminondas Hotel http://www.myandroshotel.com Meer informatie over Andros http://www.angelfire.com/super2/greece/androsnl.html

 

Equilibrium | Anneke Takke | Tel. 06 - 245 77 2 99 | info@shiatsubetuwe.nl

 

De kosten van de workshop bedragen € 150,= per persoon. Betaling contant of via de bank, pinnen is helaas niet mogelijk. Voor meer informatie over de workshop neem gerust contact met mij op via info@shiatsubetuwe.nl