Shiatsu Betuwe

Welkom.
Behandeling.
Shiatsu.
Dorn-therapie.
Stoelmassage.
Powerstrips.
Workshop.
Tarief.
Contact.
Links.
Shiatsu paarden.

Equilibrium | Anneke Takke | Tel. 06 - 245 77 2 99 | info@shiatsubetuwe.nl

PowerStrips

Ons dagelijks functioneren wordt met name bepaald door hoe we ons voelen. Een goed, gelukkig gevoel leidt immers tot positieve energie en motivatie. Een groot deel van de bevolking gaat echter gebukt onder dagelijkse pijn die wordt veroorzaakt door medische aandoeningen zoals jicht en reuma, maar ook chronische rugpijn, nekpijn, etc. in toenemende mate als gevolg van RSI. Uit een groot Europees onderzoek blijkt dat ongeveer één op de vijf mensen lijdt aan chronische pijn. Chronische pijn kan uw werk, dagelijks functioneren, en slaap verstoren. Pijn en pijnbeleving zijn zeer persoonlijk, want iedereen reageert anders op pijn en gaat er verschillend mee om. Dat maakt het bestrijden van pijn ook moeilijk. In Nederland heeft ongeveer een op de tien – ruim anderhalf miljoen – Nederlanders langdurige reumatische klachten. ForeverGreen heeft een unieke technologie, in de vorm van PowerStrips, ontwikkelt om op natuurlijke wijze uw pijn te verlichten en via Shiatsubetuwe kunt u eenvoudig PowerStrips kopen.

De PowerStrips bestaan uit twee lagen, waarvan de werkzame stoffen aan de binnenkant gedurende de eerste 24 tot 48 uur door de huid worden opgenomen. De PowerStrip gaat dus erg lang mee. PowerStrips hebben nog andere voordelen zoals het versterken van uw immuunsysteem en het verwijderen van toxines in uw huidcellen. De PowerStrips bevatten namelijk bioflavinoids, die het verouderingsproces van de huid vertragen. Tot slot staan de pleisters bekend als natuurlijk hulpmiddel voor meer uithoudingsvermogen en meer energie.

De PowerStrip werkt maximaal 48 uur en bevat de volgende natuurlijke ingrediënten: 

                      colloïdaal zilver en zilverionen: antibacteriële en desinfecterende werking                        tegen virussen, bacteriën en schimmels.

 

De Pijn-vrij PowerStrips zijn uniek en revolutionair te noemen omdat het:

  1. 100% natuurlijk is
  2. Geregistreerd door de FDA (Food and Drug Administration) met  klasse 1 (Amerika)
  3. Een CE-keurmerk heeft gekregen
  4. Geen bijwerkingen kent
  5. Doping vrij is
  6. Pijn kan verlichten, vaak al binnen 15 minuten
  7.  Het immuunsysteem snel en effectief sterk in kracht kan laten toenemen waardoor het voor veel verschillende soorten klachten en kwalen gebruikt kan worden.

 

We hebben 3 proefpakketten voor u samengesteld, bij elk pakket zijn de gebruiksaanwijzingen toegevoegd, bijvoorbeeld waar te plakken bij welke klacht;

 

 

 

Advies per week;

   Dag 1, plak 1 strip op de pijnklacht (of zo dicht mogelijk erop)

   Dag 3, vervang deze met de 2e strip

   Dag 5, Vervang deze met de 3e strip

Zo brengt u de week door. De PowerStrips ondersteunen uw lichaam bij het ontgiften. Wanneer u niet veel merkt van 1 strip, kunt u nog een halve of hele bijplakken. Voelt u dat de werking te heftig is, verwijdert u een halve of een deel van de strip. Na 1 week neemt u een dag rust (zonder strip). Het is belangrijk om direct na het plakken 2 glazen lauw water te drinken en gedurende de dag  voldoende (lauw) water te drinken, zodat de afvalstoffen, die vrijkomen, goed worden afgevoerd.

 

Wilt u een proefpakket bestellen, neem dan contact met mij op via 06 – 245 77 299 of stuur een mail naar info@shiatsubetuwe.nl

Website PowerStrips http://shiatsubetuwe.powerpatch.me/nl/